Ventures

Naast z’n “reguliere” advieswerkzaamheden is Herman specifiek geïnteresseerd in start-ups en het in de markt zetten van concepten. Dit kan zijn een nieuw product, een nieuw serviceconcept en dat in combinatie met technologie. Deze ontspruiten aan z’n eigen geest of het betreft ideeën geïnitieerd door anderen waar Herman intensief bij betrokken raakt en/of is.

 

Shign

In september 2016 is Herman Shign B.V. gestart, een spin-off van Wageningen University, dat zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek en advies ten aanzien van omgeving-gebruikerseffectiviteit (o.a. zorg, kantoor, onderwijs en recreatie) in het facilitaire domein. Shign verzamelt real-time en continu gebruikerservaringen met relevante aspecten van de werk- en leefomgeving @ the touchpoint gedurende de user journey. User experience analytics geven vervolgens actionable insights in welke faciliteiten en diensten hoe en in welke mate bijdragen aan ontwerpdoelstellingen (o.a. gastvrijheid, welzijn en werkprestaties). Dit maakt het mogelijk om evidence-based interventies door te voeren om de effectiviteit van de facilitaire omgeving te verbeteren.

Als waarde-toevoegend onderdeel van een groter smart building ecosysteem levert Shign “knowledge for impact”. Hierdoor kunnen klanten hun organisatorische doelen, zoals productiviteit, welzijn van werknemers en aantrekkelijk werkgeverschap, uiteindelijk bereiken door middel van evidence-based facility design.

app-presentation

 

GP Hout

In samenwerking met GPHout worden momenteel voorbereidingen getroffen om een GPHout-lijn van handgemaakte meubels op exclusieve wijze internationaal in de markt te zetten. Daarover later meer op deze website.

screen-shot-2016-09-18-at-00-51-47

Contact.

Heeft u vragen of wilt u kennis maken?
Maak dan gebruik van het contactformulier.

Demand Academy
Kerkstraat Noord 15
5441 BG Oeffelt

Telefoon: 06-53832041
Email herman.kok@demandacademy.nl

Contact.